Om AirGotland

Ett bättre nu

Idén till AirGotland har funnits ett tag och grundarna till bolaget, Pigge Werkelin, Michael Juniwik, Christer Paulsson och Jens Harrysson, har ibland träffats och pratat om att starta ett lokalt flygalternativ till och från Gotland.

 

Eftersom samtliga på ett eller annat sätt varit inblandade i Sverigeflyg för några år sedan så förstod och visste vi behovet av en lokal aktör som var nära företagen och resenärerna. Ni vet. Det där klassiska. ”Örat mot marken”, ”Utifrån & in”. Så enkelt egentligen men så lätt att glömma eller avfärda. Vi tror stenhårt på det där, nämligen. På närheten, hjärtat och ansvaret. För Gotlands utveckling genom fler möten och upplevelser.

 

Sagt och gjort. Skärtorsdagen 2020 bestämde vi oss. I Covid- 19 pandemin som rasade omkring oss, sågs vi på det sätt som på vårvintern -20 fullkomligt exploderade, nämligen digitalt. Vi förstod snabbt att flygkartan på svensk inrikestrafik kraftigt skulle ritas om och vi blev övertygade om att ett lokalt alternativ var vad som behövdes. Strategiarbetet påbörjades omedelbart och efter ett kort tag utsåg vi VD för bolaget, Tiina Mykkänen. Tiina började snabbt forma bolaget, säljresurser och operativa medarbetare startade upp och samtidigt och mitt i allt annat blev vi med färgen rosa. Kanske mest för att rosa är en härlig färg men visst sänder den också ut mycket värme och glädje. Precis så som vi vill du ska känna dig när du resor med oss eller för den delen när du träffar oss på stan, på ett lunchmöte eller på flygplatsen. Vi kallar det kort & gott för AirGotlands rosa glädjepiruett.

 

I augusti lyfter vår allra första flight från Visby, vi lämnar snabbt vår magiska kust och glittrande Östersjön för att ca 35 minuter senare åter ge liv och höras med det välkända ljudet över tak, tinnar och torn och landa på vår slutdestination Bromma.

 

Tack för att du reser med oss på AirGotland och tillsammans skapar vi ett bättre nu och ett fantastiskt sen!

AIRGOTLAND

Närsholmen-Fyr-Åskmoln_DSC2940_V2 (1).
IMG_4194.JPG
Välkommen till AirGotland
Det nya lokala flygalternativet.
photo-1591460232132-c700e7099a87.jpg
flyget Coffee Cup Mockup.jpg