Lediga Tjänster

AirGotland söker Gotlands bästa serviceförmågor!

 

För en månad sedan startades ett nytt gotländskt flygbolag – tre månader efter att beslutet togs att starta. Det har gått undan!

 

Vi har haft en fantastisk start och redan en månad efter start behöver vi utöka vår turlista, så att alla våra kära kunder får plats.

 

För att ge bästa service, varmt välkomnande och det där lilla extra till våra kunder, söker vi dig som har service i ditt dna. Vi söker 2 personer på 80 % och en timanställd.

 

Tjänsten är en kombination av mark- och kabintjänst. Som Mark- & Kabinpersonal jobbar du väldigt nära vår Driftschef och ansvarar för kundens reseupplevelse under ditt pass, allt från att svara på inkomna mail och biljettbokning till säkerhet och service ombord på planet. Du blir vårt ansikte ut mot kund, det är ditt leende de möts av tidigt på morgonen på väg till jobbet eller en solig sommardag på väg på semester. Du blir stationerad på vårt kontor på Visby Flygplats.

 

Vi kommer att utbilda dig till kabinpersonal. Om du inte har tidigare erfarenhet från kabintjänst innebär det både en grundutbildning och sen specialutbildning för vårt flygplan, totalt ca 4 v.

 

Du behöver vara morgonpigg, förmågan att hålla huvudet kallt och älska kontakten med kunden. Vidare ska du känna dig trygg i att prata inför folk, vara noggrann, punktlig och älska rutiner. 

På Gotland blåser det ofta, så att inte ha anlag för åksjuka är nödvändigt för att klara av jobbet.

 

Vi söker dig med avklarad gymnasieutbildning och några års arbetserfarenhet, du ska vara max 180 lång och vara fullt frisk (det krävs ett ”medical certificate” utfärdat av en flygläkare)

 

Branscherfarenhet är meriterande men inte nödvändigt – jobbet kan vi lära dig om du besitter viljan och rätt attityd.

 

Välkommen med en ansökan med personligt brev till info@airgotland.se om varför just du skulle passa i rollen och en cv. Vid kallar löpande till intervjuer och förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten när rätt person dyker upp!

 

AirGotland är ett nystartat lokalt flygbolag, anpassat till den gotländska marknadens behov. Vi startade vår trafik den 13 augusti och har haft en flygande start. Vårt löfte till våra kunder är att vi ska vara rappa och kreativa. Vi ska pressa priserna på kort och lång sikt, från start flyga med 7-dagars trafik till och från Bromma och öka turlistan vart efter efterfrågan växer. 

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa vår Driftschef, Mia Bogren på 

0498-222222

AIRGOTLAND

Närsholmen-Fyr-Åskmoln_DSC2940_V2 (1).
IMG_4194.JPG
Välkommen till AirGotland
Det nya lokala flygalternativet.
photo-1591460232132-c700e7099a87.jpg
flyget Coffee Cup Mockup.jpg