Flyg till Gotland – svenskarnas populäraste sommarö

Gotland är en helt unik plats i världen. Det är kanske därför som ön år efter år röstas fram till svenskarnas popu- läraste resmål.

Det är en alldeles speciell ö som hälsar dig välkommen till upptäckter och utforskning. Här är avstånden aldrig långa – mellan norr och söder, öst och väst, stad och land. Det närmaste man kommer utlandssemester utan att lämna Sverige, så säger många om sin Gotlandsresa.

Sommaren på Gotland känns oändlig. Här finns landets bästa sandstränder. Spendera sköna dagar med sol och bad på underbara Sudersand, koppla bort omvärlden totalt i sanddynerna på magiska Norsta Aurar eller ta del av badvimlet och pulsen på populära Tofta strand. Längs Gotlands kust hittar du garanterat en egen favorit- strand. Dessutom skiner den gotländska solen oftare än någon annanstans i Sverige. Utbudet av naturupplevel- ser, kultur, spännande historia, shopping, aktiviteter och krogliv är stort och varierat och överträffar de flestas för- väntningar. I kombination med härligt klimat och gastronomiska och frestande matupplevelser skapas magiska minnen.

Välkommen till Gotland - Östersjöns vackraste pärla!

Jag vill få lokala erbjudanden. Prenumerera på vårt nyhetsbrev: