Lediga Tjänster

Vår snabba VD söker en ännu snabbare Driftsansvarig


För en månad sedan startades ett nytt gotländskt flygbolag – tre månader efter att beslutet togs att starta. Det har gått undan!

 

För att säkerställa en från start väl fungerande operativ verksamhet, har vi fått låna stjärnan Mia, med lång erfarenhet från flyg och driftsansvar. Vid jul vill Mia tillbaka till fastlandet och vi söker nu hennes efterträdare.

 

Som Driftsansvarig jobbar du väldigt nära vår VD och ansvarar för den operativa verksamheten på mark; säkerhet, punktlighet och service. Du blir vår operativa representant på stationen; vårt kontor på Visby Flygplats.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir personalansvar över kabinpersonalen, såsom planering, schemaläggning och medarbetarsamtal. I övrigt ingår kontorsansvar och ansvar för våra flygoperativa rutiner.

Vi kommer att utbilda dig till kabinpersonal, det är viktigt att du kan hela kedjan från att kunden bokar sin resa till att de kliver av på sin destination med ett leende på läpparna. Du kommer att ibland få vikariera i luften när ordinarie kabinpersonal har förhinder.

 

Du behöver vara morgonpigg, prestigelös och älska kontakten med kunden. Vidare ska du känna dig trygg i en arbetsledande roll, vara noggrann och brinna för rutiner.

 

Branscherfarenhet är meriterande men inte nödvändigt – jobbet kan du lära dig om du besitter viljan och rätt attityd.

 

Välkommen med en ansökan med personligt brev till info@airgotland.se om varför just du skulle passa i rollen och en cv. Vid kallar löpande till intervjuer och förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten när rätt person dyker upp!

 

AirGotland är ett nystartat lokalt flygbolag, anpassat till den gotländska marknadens behov. Vi startade vår trafik den 13 augusti och har haft en flygande start. Vårt löfte till våra kunder är att vi ska vara rappa och kreativa. Vi ska pressa priserna på kort och lång sikt, från start flyga med 7-dagars trafik till och från Bromma och öka turlistan vart efter efterfrågan växer. 

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa vår VD, Tiina Mykkänen på 

0498-222222

AIRGOTLAND

Närsholmen-Fyr-Åskmoln_DSC2940_V2 (1).
IMG_4194.JPG
Välkommen till AirGotland
Det nya lokala flygalternativet.
photo-1591460232132-c700e7099a87.jpg
flyget Coffee Cup Mockup.jpg